Een show delen Een show delen

Een show delen

Whatnot Support Whatnot Support

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Whatnot-show kunt delen met vrienden, via Whatnot of extern (bijv. via sms of sociale media).

Hoe delen werkt

Elke liveshow of geplande show heeft een unieke link die je met wie dan ook kunt delen. Wanneer iemand je link opent:

  • Als ze de Whatnot-app hebben, wordt de show direct in de app geopend.
  • Als dat niet het geval is, wordt de show geopend op whatnot.com in de browser, waar ze zich kunnen registreren of inloggen om deel te nemen.
  • De linkpreview toont de gebruikersnaam van de verkoper, de titel van de show en de thumbnail

Delen is de snelste manier om een vriend mee te nemen naar een show, of ze nu een Whatnot-account hebben of niet, de link brengt ze er rechtstreeks naartoe. 

Een show delen

In de app
  1. Open de liveshow of geplande show
  2. Tik op het pictogram Delen
  3. Kies hoe je wilt delen:
    1. Whatnot-privébericht: Tik op het pictogram Zoeken en kies met wie je wilt delen
    2. Anderszins: Kopieer de link of deel rechtstreeks op sociale media
Op de website
  1. Open de show op whatnot.com
  2. Open de liveshow of geplande show
  3. Tik op het pictogram Delen
  4. Kies hoe je wilt delen:
    1. Whatnot-privébericht: Voer in de zoekbalk de gebruikersnaam van de ontvanger in
    2. Anderszins: Kopieer de link of deel rechtstreeks op sociale media

Beperkingen


Veelgestelde vragen

Verdien ik iets door een show te delen?

Het delen van een show levert je op zichzelf geen tegoed op. Als je verwijzingstegoed wilt verdienen door nieuwe kopers uit te nodigen op Whatnot, gebruik dan je verwijzingslink. Zie Verwijzingsprogramma voor kopers. Showlinks en verwijzingslinks zijn verschillend.

Kunnen verkopers zien dat ik hun show heb gedeeld?

Verkopers zien het totale aantal keren dat hun show is gedeeld, niet wie er heeft gedeeld.

Hoe weet degene met wie ik een link deel wanneer de show begint?

Zodra iemand je link opent, zien ze de datum en tijd van de show. Als ze ingelogd zijn, kunnen ze de show opslaan om een melding te krijgen wanneer die begint.


Gerelateerde artikelen