Als je per ongeluk je show voortijdig beëindigt, je show halverwege verlaat of een probleem tegenkomt, kun je de show opnieuw starten in plaats van een nieuwe te maken. Je hebt tot twee uur na afloop de tijd om de show opnieuw te starten.
Opnieuw opstarten behoudt ook alle onverkochte listings van de originele show.
Je kunt een show opnieuw starten via de Verkopershub op de website.
Om een show opnieuw te starten:
- Ga naar whatnot.com en klik rechtsboven op je accountpictogram
- Open de pagina Shows in de Verkopershub
- Zoek onder Eerder de show die je opnieuw wilt starten en klik op Show opnieuw starten
- De show wordt verplaatst naar de rubriek Gepland
- Start de show opnieuw als je er klaar voor bent
Veelgestelde vragen (FAQ)
Blijft mijn show opgeslagen bij gebruikers wanneer ik een show opnieuw start?
Ja. Door opnieuw te starten behoud je de show, samen met de erin opgenomen listings en iedereen die de show heeft opgeslagen. De show wordt teruggeplaatst in je lijst met Geplande shows, zodat je weer live kunt gaan wanneer je er klaar voor bent.
Mensen die je hebben opgeslagen of volgen, krijgen geen tweede 'Live gegaan'-melding wanneer je de show opnieuw start (die meldingen worden slechts één keer per show verstuurd). Als je starttijd is verschoven, stuur je volgers dan direct een bericht zodat ze niets missen.
Vond je dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback.
Artikelen in deze sectie
- Een show inplannen, bewerken en starten
- Showbeheer voor verkopers
- Een giveaway starten tijdens je show
- Een co-host uitnodigen voor je show
- Raid de show van een andere verkoper
- Krijg inzicht in hoe je show presteert terwijl je live bent
- Premier Shop-programma
- Commando's voor livestreammoderatie
- Multicast gebruiken op Whatnot
- Omgaan met trollen in je show